Модератор: НАГ Поддръжка

Nubits написа:Не виждам защо да не се оплачете.. имате си това право. Ние едно време бяхме залепили над дъската един голям лист, на който пишеше, че в седмицата се допускат .. май 2 контролни бяха. Направете го и вие. Само че ми се струва, че или вие сами сте се съгласили с това да правите по 46243345 контролни на ден (в смисъл, че са ви питали дали сте съгласни), или нямате друг избор, защото няма да ви оформят или учителите казват, че това е писмено изпитване...
и в началото на тази година имаше много стачки от страна на учениците и приеха закон (правителството) да няма повече от 2 изпита на ден и 4 на седмица. Не ви казвам да тръгвате да правите стачки, но можете по някакъв начин да си потърсите правата, защото това наистина не е нормално... и както каза Недялко са ви питали, така че в изветен смисъл и вие сте си виновни. Можете да си направите един график който да го виждат и даскалите, така ще има много по - мако проблеми. По същия начин бачкаме и ние 

pretty_fly написа:Вие ако си мислите че не протестираме... не знам! Само дето никой даскал не го *** за контролните по другия предмет! Или пък ако много се оплакваме той ни казва че това няма да е контролно, а писмено изпитване!!! Да им имам логиката! Всеки казва: "Аз съм си декларирал контролното при Бинева, така че ще правим!" -> само искат да се покажат че са над нас и винаги трябва да става на тяхната!
И за още нещо ме е яд! Ами аз съм немска паралелка бе хора!!! Дошла съм да уча немски, а какво се получава всъщност???! Уча по всичко друго но не и по немски, защото там и без усилия скласявам! А не искам да е така!!! Всеки си мисли че неговият предмет е най-важен и едва ли не трябва да пренебрегваме собствените си интереси заради него! И изведнъж не можеш да си подредиш приоритетите и както искаш да знаеш и можеш всичко се оказва че не можеш нищо!!! Не е честно!

pretty_fly написа:И за още нещо ме е яд! Ами аз съм немска паралелка бе хора!!! Дошла съм да уча немски, а какво се получава всъщност???! Уча по всичко друго но не и по немски, защото там и без усилия скласявам! А не искам да е така!!!

Не.. календарът наистина е много хубаво нещо... има датички..

Ама както и да е!

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта