Как бихте реагирали примерно ако имате NAGBook, с функциите общо взето същите като във фейсбуук, само че единствено за хора от НАГ? Чакам отговорите на анкетата ви

Модератор: НАГ Поддръжка

*GeRiTo0o* написа:Много много много много много ЗА !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Въпросът е обаче че е много труд и имам нужда от помощ и човек с разибране на английски и ентусиазъм да помага, за да стане по- бързо. Не е проблем нивото, понеже превода е елементарен, просто е обемист ( около 35 страници
)

Nubits написа:..аз защо си мисля, че го имаше и готово преведено това? Само install...

WebAdmin написа:Nubits написа:..аз защо си мисля, че го имаше и готово преведено това? Само install...
ако си се разтърсил из Цпанела и си намерил това което имах в предвид, да оказа се че има български превод, но ще му нанеса леки корекции, понеже мисля че за да бъде по атрактивен един сайт е хубаво да ти говори на ТИ форма не на Вие. Но наистина има превод, просто го били написали Република България, а аз търсих на Б и ми е пропуснало окото![]()
Така че си съвършено прав!
Не съм гледал скоро какво има в Цпанела, но покрай ровенето из интернет бях попаднал на безплатни системи.. не им помня имената. Само ей това намерих в history-то.. Добро изглежда 
Нищо де. Ще измислим нещо. Стига да има интерес.. 

)))много ми харесва идеята

Heavenkata написа:
" Not Found
The requested URL /izabi_test was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. "
Ето това ми излиза... иначе съм ЗА!
Пък и без това не беше това, за което всъщност става въпрос

WebAdmin написа:Ама и ние колко сме зли да не казваме тайната
Нищо още малко да се помъчат
[add]123[/add]
Даже се регнах. Засега сме малко хора, но е страхотно!
Браво! 

Назад към Предложения / Оплаквания
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта