Модератор: НАГ Поддръжка

pp ) . Вече изкарах две шестици по 2 предмета. Нещо нетипично за мен в АГ И кво друго .... държа се естествено за разлика от американците и другите fake people и им показвам какво е да си българин. ) С по-малко лецимерие и с повече забавление . След 4-5 години като съм се прехвърлил и завършил в 2рия най-голям и престижен университет по медицина в САЩ (Washington Univeristy) ще ви пиша пак, да се похваля още хаха

Yspex na vsi4ki v na4inaniqta im
Тодор нямаше подкрепата на журито и не се класира, но публиката ще го запомни с добрата реч и НАЙ-ВЕЧЕ с free-style пеенето накрая. Който е бил там, вероятно ще потвърди

Получих предложения от петте университета в Англия, в които бях подал
предния петък получих последната оферта и се записах вече в City University London
)) Да видим сега какво ще стане с мен ....

MaR7o^ написа:да се похваля самПолучих предложения от петте университета в Англия, вкоито бях подал
предния петък получих последната оферта и се записах вече в City University London
)) Да видим сега какво ще стане с мен ....

това не значи на 100% че съм навита...Все още ми е леко объркано 

OGNENATA_LEIDI написа:Айде и ази да изпъкнем!!
Спечелих стипендия за едногодишно обучение в добрата стара Англия...В началото доста се колебаеех, но сега като че ли...е може и да се не видим догодина.
И ВСЕ ПАКтова не значи на 100% че съм навита...Все още ми е леко объркано

Най- висок успех на матурите в Априловската гимназия
23 юни 2008 09:23
Първи по успех от матурите са учениците от Националната Априловска гимназия и от Природо- математическата гимназия в Габровска област. След тях се нареждат учениците от СОУ “Васил Левски” и Професионалната гимназия по машиностроене в Севлиево.
Най- слабо са се представили учениците от професионалната гимназия “Димитър Крусев” в Дряново. Една трета от оценките на матурата в учебното заведение са двойки. Средният успех от матурите в областта е 4.30.
400 са отличните оценки, 71 са пълните шестици. 155 души са получили двойки на матурата и през есента ще полагат поправителни изпити.

aNdRo написа:Най- висок успех на матурите в Априловската гимназия
23 юни 2008 09:23
Първи по успех от матурите са учениците от Националната Априловска гимназия и от Природо- математическата гимназия в Габровска област. След тях се нареждат учениците от СОУ “Васил Левски” и Професионалната гимназия по машиностроене в Севлиево.
Най- слабо са се представили учениците от професионалната гимназия “Димитър Крусев” в Дряново. Една трета от оценките на матурата в учебното заведение са двойки. Средният успех от матурите в областта е 4.30.
400 са отличните оценки, 71 са пълните шестици. 155 души са получили двойки на матурата и през есента ще полагат поправителни изпити.

Априловската гимназия с най-много шестици на матурите
23.06.2008г.
Възпитаниците на Националната Априловска гимназия са получили най-много шестици на матурите, съобщиха от Регионалния училищен инпекторат. След тях по успех се подреждат зрелостниците на Природоматематическата гимназия в Габрово, СОУ “Васил Левски” и Професионалната гимназия по механо и електротехника в Севлиево.
Без нито една двойка са се представили абитуриентите на габровската математическа гимназия и севливското общообразователно училище “Васил Левски”. Най-много двойки получили завършилите габровската гимназията по строителство и дряновската професионална гимназия “Димитър Крусев".

berov
МнениеПуснато на: Вто 24 Юни, 2008 0:15 Заглавие:
Да похваля 11г клас, че станаха шампиони на училището по футбол

Whitesnake написа:berov
МнениеПуснато на: Вто 24 Юни, 2008 0:15 Заглавие:
Да похваля 11г клас, че станаха шампиони на училището по футбол
Нивото на футбол в НАГ е паднало мноооого![]()
![]()
Според мен се е вдигнало много и сме едни от най-добрете отбори, които са идвали в НАГ 

Назад към Ученически обмен, Олимпиади, Проекти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта