Постижения

Тук е мястото на което може да се координират и да се намират ученици работещи по различни проекти. Също така тук можете и да представяте информация за предстоящи Олимпиади, Семинари и пр.

Модератор: НАГ Поддръжка

Постижения

Мнениеот velina на Вто 17 Юли, 2007 18:42

В тази тема ще се "хвалим" помежду си за личните си успехи и тези, които популяризират и повишават авторитета на НАГ. Би било чудесно, ако видим силните си страни в някои области на науката и културата. Освен това, ако някой има информация за бивши възпитаници на гимназията, които са успяли да се реализират успешно, също е добре да ги спомене. Сигурна съм, че има какво да се каже!

П.П
Темата цели и изместване на краткотрайни тема в раздел "Свободна зона"

aNdRo:хубава тема, ама не смятам, че много хора биха искали да си пишат сами за успехите си. По-добре е някой друг да го прави.
I'll take her laughter and her tears
And make them all my souvenirs...
velina
Махмурлия
Махмурлия

Мнениеот velina на Вто 17 Юли, 2007 21:45

Аз откъде да ви знам успехите? Бих желала от тук след време... :-)
velina
Махмурлия
Махмурлия

Мнениеот ShortY на Сря 08 Авг, 2007 21:13

Ами аз мисля че попадам в тази категория. Завърших тази година и заминах да уча в САЩ биохимия(хората които ме познават сигурно си мислят че лъжа или няма да се справя, но явно пак ме подценяват :Ppp ) . Вече изкарах две шестици по 2 предмета. Нещо нетипично за мен в АГ И кво друго .... държа се естествено за разлика от американците и другите fake people и им показвам какво е да си българин. ) С по-малко лецимерие и с повече забавление . След 4-5 години като съм се прехвърлил и завършил в 2рия най-голям и престижен университет по медицина в САЩ (Washington Univeristy) ще ви пиша пак, да се похваля още хаха

Бат Галин хахаха
ShortY
Узрял заек

Мнениеот velina на Чет 09 Авг, 2007 12:10

Браво, бат Галине :-)
Успех ти пожелавам :-)
velina
Махмурлия
Махмурлия

Мнениеот ShortY на Чет 09 Авг, 2007 20:09

Blagodarq Blagodarq ....dneska se zapoznax s edin amerikanec voinik v Irak e bil ...golqm pi4aga..hehe kak da e de :) Yspex na vsi4ki v na4inaniqta im
ShortY
Узрял заек

Мнениеот berov на Сря 12 Мар, 2008 20:47

Искам да похваля 2 съученика : Силвестър и Тодор, които днес се пробваха на Public Speaking-a. Силвестър беше безгрешен и с подобен стил на говорене ще стигне и до Лондон :P Тодор нямаше подкрепата на журито и не се класира, но публиката ще го запомни с добрата реч и НАЙ-ВЕЧЕ с free-style пеенето накрая. Който е бил там, вероятно ще потвърди :D
Останалите кандидати до един бяха на ниво :)
"Има 3 вида хора - част от проблема, част от пейзажа и част от решението."
Аватар
berov
Президент
Президент

Мнениеот MaR7o^ на Съб 15 Мар, 2008 2:03

да се похваля сам :B) Получих предложения от петте университета в Англия, в които бях подал :) предния петък получих последната оферта и се записах вече в City University London :))) Да видим сега какво ще стане с мен ....
Последна промяна MaR7o^ на Съб 15 Мар, 2008 13:34, променена общо 1 път
http://forum.nag-school.org/viewtopic.php?t=4
:levski :bgflag
Ако падна искам да знам, че съм скочил, а не че някой ме е бутнал!
Аватар
MaR7o^
Абитуриент
Абитуриент

Местоположение: London, 15 Bastwick street, Finsbury Halls, floor 1, room 115

Мнениеот vEr4eTo`` на Съб 15 Мар, 2008 10:23

MaR7o^ написа:да се похваля сам :B) Получих предложения от петте университета в Англия, вкоито бях подал :) предния петък получих последната оферта и се записах вече в City University London :))) Да видим сега какво ще стане с мен ....

Ей браво! Това е страхотно.Много се радвам за теб! Успех ти желая!
KEEP ON DREAMING!!!
Аватар
vEr4eTo``
Директор
Директор

Мнениеот OGNENATA_LEIDI на Пет 28 Мар, 2008 22:02

Айде и ази да изпъкнем!!
Спечелих стипендия за едногодишно обучение в добрата стара Англия...В началото доста се колебаеех, но сега като че ли...е може и да се не видим догодина.
И ВСЕ ПАК *no това не значи на 100% че съм навита...Все още ми е леко объркано *dnc
"Трагичното е загиването на прекрасното при сблъсъка му с реалността..."
Из учебник по естетика
Аватар
OGNENATA_LEIDI
Абитуриент
Абитуриент

Мнениеот Nate на Нед 30 Мар, 2008 13:15

OGNENATA_LEIDI написа:Айде и ази да изпъкнем!!
Спечелих стипендия за едногодишно обучение в добрата стара Англия...В началото доста се колебаеех, но сега като че ли...е може и да се не видим догодина.
И ВСЕ ПАК *no това не значи на 100% че съм навита...Все още ми е леко объркано *dnc

aко приемаш съвети - Не го пропускай...по-нататък ще съжаляваш много ако не отидеш. и поздравления :)
Every song ends but thats no reason not to enjoy the music.

Never let the fear of striking out keep you from playing the game.

There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't.:)
Аватар
Nate
Фен на Cavs

Мнениеот OGNENATA_LEIDI на Пон 31 Мар, 2008 0:31

Благодаря! :D
"Трагичното е загиването на прекрасното при сблъсъка му с реалността..."
Из учебник по естетика
Аватар
OGNENATA_LEIDI
Абитуриент
Абитуриент

Мнениеот aNdRo на Пон 23 Юни, 2008 9:33

Най- висок успех на матурите в Априловската гимназия

23 юни 2008 09:23

Първи по успех от матурите са учениците от Националната Априловска гимназия и от Природо- математическата гимназия в Габровска област. След тях се нареждат учениците от СОУ “Васил Левски” и Професионалната гимназия по машиностроене в Севлиево.

Най- слабо са се представили учениците от професионалната гимназия “Димитър Крусев” в Дряново. Една трета от оценките на матурата в учебното заведение са двойки. Средният успех от матурите в областта е 4.30.

400 са отличните оценки, 71 са пълните шестици. 155 души са получили двойки на матурата и през есента ще полагат поправителни изпити.
Обичайте родното, пазете България чиста!
Аватар
aNdRo
Президент
Президент

Мнениеот Sabbath на Пон 23 Юни, 2008 10:53

aNdRo написа:
Най- висок успех на матурите в Априловската гимназия

23 юни 2008 09:23

Първи по успех от матурите са учениците от Националната Априловска гимназия и от Природо- математическата гимназия в Габровска област. След тях се нареждат учениците от СОУ “Васил Левски” и Професионалната гимназия по машиностроене в Севлиево.

Най- слабо са се представили учениците от професионалната гимназия “Димитър Крусев” в Дряново. Една трета от оценките на матурата в учебното заведение са двойки. Средният успех от матурите в областта е 4.30.

400 са отличните оценки, 71 са пълните шестици. 155 души са получили двойки на матурата и през есента ще полагат поправителни изпити.

Ама Андро,я кажи по-висок ли е на НАГ успеха от тоя на математическата, щото нали бяха писали някъде че по престижните училища в страната от Габрово най-напреде са ПМГ,след това тоха и на трето място сме ние...ся искам да знам ,защото бях убеден че класацията не е правилна :)
Моята чест се нарича вярност!
Аватар
Sabbath
Фелдмаршал

Мнениеот aNdRo на Пон 23 Юни, 2008 11:28

А, че къде пък са го казали това? За матурите специално или ония тъпи класации, по които НАГ е доста назад защото няма басейн, стол и т.н?

ето от още един източник

Априловската гимназия с най-много шестици на матурите
23.06.2008г.

Възпитаниците на Националната Априловска гимназия са получили най-много шестици на матурите, съобщиха от Регионалния училищен инпекторат. След тях по успех се подреждат зрелостниците на Природоматематическата гимназия в Габрово, СОУ “Васил Левски” и Професионалната гимназия по механо и електротехника в Севлиево.
Без нито една двойка са се представили абитуриентите на габровската математическа гимназия и севливското общообразователно училище “Васил Левски”. Най-много двойки получили завършилите габровската гимназията по строителство и дряновската професионална гимназия “Димитър Крусев".

Ако можеш да намериш това, за което говориш копни да го видя, че ми е интересно, но със сигурност тоха е невъзможно да са преди нас, там я изкарали 30-тина шестици, я не *joking
Обичайте родното, пазете България чиста!
Аватар
aNdRo
Президент
Президент

Мнениеот Sabbath на Пон 23 Юни, 2008 23:41

Аз искам да похваля Албена от моя клас,която в събота стана Мис Габрово.Освен това, спечели множество отличия и медали на национални състезания по спортни танци и по лека атлетика.Горд съм ,че ми е приятелка :D :) *hey
Моята чест се нарича вярност!
Аватар
Sabbath
Фелдмаршал

Мнениеот berov на Вто 24 Юни, 2008 0:15

Да похваля 11г клас, че станаха шампиони на училището по футбол :D
"Има 3 вида хора - част от проблема, част от пейзажа и част от решението."
Аватар
berov
Президент
Президент

Мнениеот Whitesnake на Вто 24 Юни, 2008 8:54

berov
МнениеПуснато на: Вто 24 Юни, 2008 0:15 Заглавие:
Да похваля 11г клас, че станаха шампиони на училището по футбол

Нивото на футбол в НАГ е паднало мноооого :-/ *joking ;)
Take me down to the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Take me home (Oh, won't you please take me home)
Whitesnake
Деветокласник

Мнениеот ThE_DuKe_Of_HaZzArD на Съб 28 Юни, 2008 21:38

Whitesnake написа:
berov
МнениеПуснато на: Вто 24 Юни, 2008 0:15 Заглавие:
Да похваля 11г клас, че станаха шампиони на училището по футбол

Нивото на футбол в НАГ е паднало мноооого :-/ *joking ;)

Олеле *no Според мен се е вдигнало много и сме едни от най-добрете отбори, които са идвали в НАГ :D
Look, now when the game is on the line, I'm ready for competition,
It dont take no coach permission, I'll always play my position. I'm a leader but I listen
They tell me the time is ticking but I'll still ain't gonna let them see me sweat.
Аватар
ThE_DuKe_Of_HaZzArD
Директор
Директор

Назад към Ученически обмен, Олимпиади, Проекти